0st artiklar. Totalt: 0.00kr

Ettårigt sto av mycket hög klass

En vis man sa en gång till mig att “ibland måste man fatta beslut som man inte vill fatta!”. Där är jag nu, när jag erbjuder SA Binta till salu.
Binta är ett sto i vars gener hela den polska kunskapen om en hållbar, vacker och trevlig häst ligger samlad.
Hon är mycket korrekt och välbalanserad, har fantastiska rörelser med ett härligt hasarbete och ett temperament “to die for”. Hon besitter de egenskaper som vi numera undrar “vart de tog vägen”.
Kanske är Binta Baidas sista stoföl som kan föra dessa fantastiska gener vidare, så vi ser gärna att hon får åtminstone ett par föl under sitt liv, men det vore också synd att inte låta henne visa vad hon kan på  tävlingsbanorna.
Med en mor som gjort mycket bra resultat på galoppbanan i Polen och en far som likaledes gjort mycket bra resultat både på galopp- och distansbanorna är galopp och distans givna grenar för Binta. Med sina fantastiska rörelser och enastående påskjut i hasen är även dressyr och Working Equitation grenar som kan passa henne, eller varför inte Western? Hon är nyfiken, intelligent, samarbetsvillig, stark och smidig i kroppen.
Med Binta kan du som ryttare välja fritt bland ett flertal grenar där du också kan räkna med att ligga högt i resultatlistorna.
Här är Bintas egen sida: http://www.slangsboda.se/SV_Binta.html

Pris: 125.000:- inkl moms

Information om hästen

Hästens namn: SA BINTA
Hästens kön: Sto
Ålder: 0-2 år
Född: 2017
E: Gwarant
U: Baida
UE: Balon
Mankhöjd: Beräknad 150 cm
Registreringsnummer: FA 109/17

Svenskfödd

Ja, hästen är svenskfödd

Hästens meriter

Film

Kontaktuppgifter

Säljare: Louise Wale
Telefonnummer: 0704 - 13 54 17
Epost: fynd85@msn.com
Ort: 76112 Bergshamra
Hemsida: http://www.slangsboda.se
Annons införd: 9 nov, 2018