Årets Ungdom 2023

Nu är det dags att nominera till stipendiet Årets Ungdom 2023!

Har ni en ungdom som är intresserad och engagerad i styrelse- och föreningsarbete? Eller som hjälper till vid olika evenemang, brinner för rasen och är en god ambassadör? SHs Ungdomsråd har tagit fram ett stipendium till 2 ungdomar på 1000:- vardera för ”Årets Ungdom” där ni medlemsföreningar har möjlighet att nominera en ung, aktiv och engagerad medlem.  

Stipendiet ska uppmuntra och visa uppskattning för ett ungt engagemang inom en förening. Ett engagemang i föreningen kan se ut på olika sätt: antingen praktiskt i föreningen, runt styrelsebordet eller både och. Motivera varför just er ungdom förtjänar stipendiet ”Årets Ungdom”. Det gäller för ungdomar upp till och med 26 år. Det går bra att nominera ungdomar som är med i SH’s Ungdomsråd, dessa får isåfall inte delta i urval och beslut gällande stipendiet.

Nominera er ungdom med motivering senast 10 november till ungdomsradet@svehast.se märk mailet med ”Årets Ungdom”

Mailet behöver komma från en person ur styrelsen i respektive förening, så att vi vet att det är en nominering som styrelsen står bakom.

Varukorg

Senaste inläggen

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram