Ungdomsträff 28 oktober

VÄLKOMMEN PÅ UNGDOMSTRÄFF Gratis för dig upp till och med 26 år När? Lördagen den 28 november Var? Jönköping, First Hotell Tid? Kl. 10,30–17,00 Anmälan: petra@svehast.se Vi önskar få in en intresseanmälan senast den 1/11, efter det så får ni mer info och svar på om ni har kommit med. Först till kvarn gäller! I mån av plats kan vi även öppna upp för dem som är äldre! Föreläsare: Helena Kättström & Sanna Soleskog Preliminära tider: 11–13,00 Hästvälfärd, hur då? Om lagar & regler och om hästens behov och hur vi möter dem (eller ibland missar dem) i dagens hästhållning!
Läs mer...

Ändrade telefontider

Från och med vecka 36 och framåt kommer vi inte längre ha telefontid på onsdagar. Du kan tills vidare nå oss per telefon på måndag, tisdag, torsdag och fredag mellan 10-12 på 0511-441-881.  Det går förstås bra att mejla din fråga till oss alla dagar i veckan. 
Läs mer...

Betäckningsrapportering

Tänk på att sista datum för att rapportera in årets betäckningar är siste september.  I år infaller detta datum på en onsdag, beställ dina betäckningsrapporter i god tid! Tänk på att i god tid se till att hingsten uppfyller kraven som länkas till nedan för att du ska kunna få ut betäckningsrapporter.  Beställning av elektroniska rapporter ska vara gjord senast onsdag 30/9 kl 15. Tryckta rapporter skickas per post och måste beställas senast 28/9 kl 12.  Smidigast lägger du din beställning i webbutiken på SH:s hemsida, där du bl.a. kan betala med kort eller via faktura. Kom ihåg att ange
Läs mer...

Telefontider under semestern

Under semesterperioden vecka 26 till 32 har vi telefontid tisdag, onsdag och torsdag mellan kl. 10.00–12.00. Vecka 29 har vi stängt telefonväxeln helt. Vi kollar mejlen varje dag, sh@svehast.se. Vi ber er att alltid använda dessa kontaktvägar för att vi ska kunna hjälpa er på bästa sätt! Om ni vill besöka oss, var vänlig att anmäl detta i förväg!
Läs mer...