Ungdomsråd

Ungdomsrådet ska verka för att föra in ungas perspektiv dvs. ungas kunskaper och erfarenheter, inom hela SHs verksamhet. De ska stimulera ungas engagemang och utveckling samt verka för en ökad medlemsanslutning av unga i våra medlemsföreningar. Ungdomsrådet är de unga inom avels-Sveriges röst och ska föra deras talan.

Vi kommer i år att jobba med ungdomsaktiviteter både inom de egna föreningarna och hos SH, vi ska medverka och synas på stora evenemang och vi ska genom bla Young Handler-rosetter och visningstävlingar jobba för ett intresse för avel och exteriörbedömning hos unga.

Under 2024 ingår följande personer i Ungdomsrådet:


Sofia Martinsson

Ordförande
(FNH - Nordsvensk) adj. styrelsen.
Läs Sofias presentation här!

Emanuel Nilsson

(FNH - Nordsvensk)
Läs Emanuels presentation här!

Elsa Lindbäck

(FNH - Nordsvensk)
 Presentation hittar du här (länk)

Emilina Hagdahl

(EPS-Exmoor)
Presentation hittar du här (länk)

Jennifer Hansson

(FNH - Nordsvensk) 

Om du önskar ta kontakt med ungdomsrådet mejlar du till ungdomsradet@svehast.se

Ungdomsprojektet är ett initiativ inom Svenska Hästavelsförbundet (SH) för att öka medvetenheten och engagemanget hos våra ungdomar kring avel och exteriör samt skapa ett intresse för föreningsarbete. Ungdomsprojektet är inom ramen för Hästnäringens Ungdomssatsning (HUS).

HUS finansieras via Hästnäringens Nationella Stiftelse (HNS) genom totalisatoravtalet mellan staten och trav-/galoppsporten. Av HNS ekonomiska medel avsätts varje år ett belopp för ungdomsprojekt inom ridsport, trav, galopp, avel, islands- och brukshästar.

Varukorg

Senaste inläggen

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram