Ungdomsråd

Ungdomsrådet ska verka för att föra in ungas perspektiv dvs. ungas kunskaper och erfarenheter, inom hela SHs verksamhet. De ska stimulera ungas engagemang och utveckling samt verka för en ökad medlemsanslutning av unga i våra medlemsföreningar. Ungdomsrådet är de unga inom avels-Sveriges röst och ska föra deras talan.

Vi kommer i år att jobba med ungdomsaktiviteter både inom de egna föreningarna och hos SH, vi ska medverka och synas på stora evenemang och vi ska genom bla Young Handler-rosetter och visningstävlingar jobba för ett intresse för avel och exteriörbedömning hos unga.

 

Under 2020 ingår följande personer i ungdomsrådet:

Ordförande
Sofia Martinsson (nordsvensk) adj. styrelsen.
Läs Sofias presentation här!

 

Vice ordförande
Emma Kjellman (shetland) adj. styrelsen.
Läs Emmas presentation här!

                    

Övriga ledamöter

Lovisa Mann
Läs Lovisas presentation här!
   

Hanna Svensson
Läs Hannas presentation här!

 

 

Freja Soleskog
Läs Frejas presentation här!
 
 
 
                          

Om du önskar ta kontakt med ungdomsrådet mejlar du till ungdomsradet@dev.svehast.se

 
                    
 
 Ungdomsprojektet är ett initiativ inom Svenska Hästavelsförbundet (SH) för att öka medvetenheten och engagemanget hos våra ungdomar kring avel och exteriör samt skapa ett intresse för föreningsarbete. Ungdomsprojektet är inom ramen för Hästnäringens Ungdomssatsning (HUS).

HUS finansieras via Hästnäringens Nationella Stiftelse (HNS) genom totalisatoravtalet mellan staten och trav-/galoppsporten. Av HNS ekonomiska medel avsätts varje år ett belopp för ungdomsprojekt inom ridsport, trav, galopp, avel, islands- och brukshästar.

 

Foto Therese Hübner

 

 

Varukorg

SH på Instagram

© 2016-2020 Svenska Hästavelsförbundet. All rights reserved. Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram