Digital föreläsning

Svenska Hästavelsförbundets Ungdomsråd presenterar en digital föreläsning med Liselotte Erixon torsdag den 26/10 kl.18.30- ca 20.00 på Teams. Liselotte har en gedigen erfarenhet inom hästavel och registratur, hon är premieringsförrättare, uppfödare och även registrator för bland annat Svenska Russavelsföreningen.

"Så har fölets första sommar passerat, hösten är här och vintern är i antågande. Vad händer egentligen nu? Hur går en avvänjning till och vilka olika metoder finns det? Är det något speciellt jag bör tänka på vid utfodring av fölet? Hur går det till när jag ska ansöka om pass till mitt föl?"

Välkomna att delta i en föreläsning om fölets första höst och vinter🍂❄️. Passa på att ta del av Liselottes kunskap och erfarenhet samt att ställa just dina frågor! Vill du skicka frågor i förskott så mejla petra@svehast.se!

ℹ️Anmälan till föreläsningen sker via, senast den 25 oktober https://svehast.se/anmalan-forelasning/

Föreläsningen finansieras genom SHs ungdomsprojekt som är inom ramen för Hästnäringens Ungdomssatsning (HUS) som finansieras via medel från Hästnäringens Nationella Stiftelse (HNS). Under 2023 har HNS avsatt närmare 5 miljoner kronor för ungdomsprojekt inom ridsport, trav, galopp, avel, islands- och brukshästar. HNS är en paraplyorganisation inom hästsektorn och finansieras genom ett avtal mellan staten och Svensk Travsport samt Svensk Galopp. Läs mer om HNS på www.hastnaringen.se

Varukorg

Senaste inläggen

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram