Ungdomskonferens 2024

11 april, 2024

Bra gjort Adrian Johansson, Avelsföreningen Svenska Ardennerhästen, Frida Dahl, Svenska Russavelsföreningen och Ellen Gunnarsson, Sveriges Shetlandssällskap - vi är stolta över er!

Hälsningar, från projektgruppen: Nu har det gått några dagar och helgens alla intryck har förhoppningsvis hunnit sjunka in. Vi som arbetat med konferensen vill tillsammans med alla förbunden som stått bakom och finansierat den här helgen rikta ett stort tack till er alla som varit med! Utifrån vår egen upplevelse, det vi hört när vi pratat med alla som var med på konferensen och det ni skrivit i utvärderingen så har det varit en fantastisk helg. Vi är oerhört inspirerade av alla kloka tankar, idéer och diskussioner och hoppas att ni känner detsamma och också fått med er både pepp och inspiration.

Vi hoppas så klart att vi får möjligheten att bjuda in er till en sån här konferens igen i framtiden, men till dess vill vi uppmuntra er att nätverka vidare och sprida ert fantastiska engagemang! 

Ha det bra så ses vi snart igen

Projektgruppen, HNS, SvRF, SH, ST, SG, SIF, SWB, WRAS och BRUNTE

Varukorg

Senaste inläggen

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram