Ungdomsträff 28 november - digitalt

23 oktober, 2020

VÄLKOMMEN PÅ UNGDOMSTRÄFF - Digitalt

Nu bjuder vi in till digital föreläsning istället för den inplanerade fysiska träffen i Jönköping!

Lördagen den 28 november kl. 9,30 – ca 12,00

Hästvälfärd – vad är det och varför är det viktigt?

Vad är hästvälfärd för dig och vad är det för din häst? Hur ser andra på oss som har häst – har vi rätt att hålla dem för vår skull och vad tänker aktivisterna om stora tävlingar? Hur mäter vi skador och risker för hästen? Vet du om din häst är lycklig och hur många täcken behöver den? Hur stor ska en hage vara – enligt lagen och enligt hästen? Säkrar lagen att hästar har det bra?

Föreläsare Helena Kättström med side-kick Sanna Soleskog

 

Söndagen den 29 november kl.13,00–14,00

Studiebesök (digitalt) på Stuteri Kry

Hur lever hästarna hos Stuteri Kry och vad tänker Helena Kättström om hur djurvälfärd påverkar hästarna och deras hälsa. Sanna Soleskog tar oss digitalt med ut i flocken och ställer frågor på plats. Avslutas med frågestund.

 

Vi öppnar upp för alla åldrar – ta chansen att vara med! Kostnadsfritt för alla! Anmäl om du avser att vara med en eller bägge dagarna.

Ange namn, ev. förening och födelseår! Anmälan på mejl till petra@svehast.se senast den 22 november.

Föreläsningen sker via Teams, dator brukar vara bäst men även platta eller telefon fungerar. Mer information kommer när ni har anmält. Länk skickas ut dagarna innan.

Varmt välkommen med din anmälan! Tveka inte att höra av er vid frågor eller funderingar!

 

Varukorg

Senaste inläggen

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram