Digital visningsklass

13 mars, 2024

Över 120 anmälda i digitalvisningsklass, sportlovsutmaning 2024!

Detta innebär ju också (angenäma) problem, som att det kommer att ta lite tid att bedöma alla, och att vi måste beställa fler rosetter. Vi hoppas på förståelse och återigen, TACK, för ert engagemang och er vilja att träna på hemmaplan!

Alla vars filmer har kommit oss tillhanda fick i måndags ett mejl med bekräftelse att er anmälan har kommit fram, har ni inte fått något mejl från oss så hör av er, så löser vi såklart så att era filmer hittar hit! (petra@svehast.se)

Domare i den digitala visningsklassen denna gång är Irene Gidmark. Irene bor numera norr om Rättvik och har arbetat på SH i olika perioder sedan 2017. Idag arbetar hon deltid åt SH mest med våra ungdomsfrågor och dessutom i eget företag med träningar och kurser, främst inom tömkörning. Hon har varit körstipendiat på Flyinge, gått utbildningarna ”verksamhetsledare inom hästrelaterade näringar” på BYS, Kuskutbildningen på Ridskolan Strömsholm och är KBI-domare. Irene var en av de första unga som deltog i ledarskapsutbildningen för ungdomar ”Framtidsspanarna” via HNS 2012-2014 och har varit engagerad i föreningar och organisationer inom framförallt ungdomsverksamhet för jämnan. Dessutom har hon under förra året påbörjat sin utbildning mot att kunna bli exteriördomare framöver.

Foto från Rättviks travskola, som har deltagit med 15 ekipage i år!

Varukorg

Senaste inläggen

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram