Föreläsning "Ur exteriördomarens perspektiv"

18 maj, 2022

SAVE THE DATE! 🍒 Vill du lära dig mer om hästens exteriör? Är du nyfiken på hur det är att vara exteriördomare?

🎉Välkommen att delta i en kostnadsfri digital inspirationsföreläsning ”Ur exteriördomarens perspektiv” med Morgan Johnsson 2/6 kl 18,30-20,30 på Teams

⚡️Morgan Johnsson är en rutinerad premieringsförrättare som har mer än 30 års erfarenhet som exteriördomare med behörighet att döma de flesta raser som är medlemmar i Svenska Hästavelsförbundet.

⚡️Passa på att ta del av information och inspiration om hästens exteriör, avel och användbarhet! Vi kommer även att öppna upp en webutbildning inom exteriör, informera om planer för exteriördomarutbildning och mycket mer!

✏️Anmäl via mail till irene@svehast.se senast 31/5! Öppet för alla, nybörjare såväl som proffs! (Föreläsningen arrangeras genom SHs avels & ungdomsprojekt som finansieras via medel från Hästnäringens Nationella Stiftelse (HNS). HNS är en paraplyorganisation inom hästsektorn och finansieras genom ett avtal mellan staten och Svensk Travsport samt Svensk Galopp. Läs mer om HNS på www.hastnaringen.se )

Varukorg

Senaste inläggen

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram