Ungdomsrådets årsmöte och föreläsning om foder

19 maj, 2022

🎉Varmt välkomna att delta på föreläsning och årsmöte för Svenska Hästavelsförbundets Ungdomsråd den 26/5 kl. 18,30 på Teams. Linda Kjellberg från Ridskolan Strömsholm inleder med att föreläsa om hästens utfodring och näringslära.
🌿Linda Kjellberg är huvudlärare på Ridskolan Strömsholm, husdjursagronom och doktorand vid SLU. Linda har ett stort intresse och kunskap om hästens utfodring, näringslära och hästkunskap. Passa på att ta del av en foderföreläsning och chansen att ställa just dina frågor om utfodring till Linda!

⚡️Efter föreläsningen (ca 1h) så tar årsmötet för Ungdomsrådet vid.

Är du ung och engagerad och önskar delta i UR? Eller är du nyfiken och vill veta mer? Kontakta irene@svehast.se Föreläsningen med Linda Kjellberg är kostnadsfri för ungdomar upp till och med 26 år, om du är äldre och vill delta så kostar det 50:- och betalas med Swish. Skicka gärna in frågor i förväg!
Anmäl dig senast 24/5 till irene@svehast.se och ange namn, ålder, eventuell förening.

(Föreläsningen arrangeras genom SHs ungdomsprojekt som finansieras via HUS, Hästnäringens ungdomssatsning med medel från Hästnäringens Nationella Stiftelse (HNS). HNS är en paraplyorganisation inom hästsektorn och finansieras genom ett avtal mellan staten och Svensk Travsport samt Svensk Galopp. Läs mer om HNS på www.hastnaringen.se )

Varukorg

Senaste inläggen

SH på Instagram

© 2016-2020 Svenska Hästavelsförbundet. All rights reserved. Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram